Allmänna köpvillkor

BETALNING

Kortbetalning
Du kan betala med Visa eller Mastercard direkt på hemsidan. Betalningen sker säkert via Svea Ekonomi. När du betalar med kort lagras inga av dina kortuppgifter hos oss.

Faktura
Vår fakturering sker i samarbete med Svea Ekonomi. Betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med lagstadgat belopp (f.n. 50 kr) samt dröjsmålsränta.

Delbetalning
Vi delbetalning sker i samarbete me Svea Ekonomi.

Kvitto/Orderbekräftelse
När du lagt en godkänd beställning så erhåller du ett e-postmeddelande som gäller som orderbekräftelse. Tillsammans med din leverans får du sedan ett papperskvitto. Om du inte fått en orderbekräftelse inom 30 minuter, vänligen kontrollera att din e-post adress stämmer och meddela oss så skickar vi om bekräftelsen.

PRISER & LEVERANSTID

I alla priser ingår moms med 25 %. Om momsen skulle ändras förbehåller vi oss rätten att justera våra priser med motsvarande belopp. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Leveranstid
Leveranstid är upp till 10 dagar från att beställningen görs. Genom vårt avtal med Posten garanterar vi snabba och säkra leveranser. Du får en avi hem i brevlådan, alternativt sms-avisering, och kan sedan hämta varorna på ditt ordinarie utlämningsställe.

Leveranskostnad
Vi erbjuder leverans med Posten till en kostnad av 50-350 kr per beställning beroende på vikt inom Sverige. Vi levererar även till Danmark och Finland till en kostnad av från 200-450 kr per beställning.

Order över 5000 kr levererar vi fraktfritt.

Outlöst paket
Om du inte hämtar ut ditt paket debiteras du för fraktkostnad, returfrakt och hanteringskostnader, för närvarande 195 kr inkl moms.

ÅNGERRÄTT & REKLAMATION

Ågerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att häva ditt köp inom 14 dagar. Ångerfristen börjar gälla den dag du mottagit hela din beställning. Ångerrätten gäller endast om varan är i väsentligt oförändrat skick. Du har som kund rätt att undersöka varan men du får inte bryta plomberingar eller prova produkten. Vid utnyttjande av ångerrätten är kunden ansvarig för både returkostnad och att varan kommer fram hel. Kontakta alltid kundtjänsten via e-post innan du skickar tillbaka en vara.

Ångerrätt är ej tillämplig för företag. Vid godkänd reklamation/hävning av köp så återbetalar vi summan för din beställning inom 30 dagar. Vid nyttjande av ångerrätt vänligen använd adressen längst ner på denna sida.

Reklamation
Är din vara skadad eller felaktig måste du reklamera varan inom skälig tid. Vi rekommenderar att reklamationen görs på baksidan av följesedeln. Beskriv felet noggrant och ange om du vill ha ny vara eller pengarna tillbaka. Vid godkänd reklamation ersätter vi givetvis dig för eventuella returfraktkostnader. Vid reklamationer används samma adress som för ångerrätt som du hittar längst ner på den här sidan.

PERSONUPPGIFTER

Vi behandlar alla personuppgifter som du lämnar i enlighet med Personuppgiftslagen. Vi garanterar att inga uppgifter om dig säljs eller används till reklamutskick från tredje part, utan endast används internt av oss. Din e-postadress används till orderbekräftelsen samt till övrig information om din beställning samt ett månatligt nyhetsmejl. Vill du göra ändring av uppgifterna eller bli borttagen ur registret ber vi dig kontakta vår kundtjänst. Information om din beställning lämnas ut till Klarna om du har valt något av Klarnas betalningsalternativ hos oss. Vill du ta del av vilka uppgifter vi har sparade om dig, vänligen kontakta oss.

TVIST

Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

ÖVRIGT

Fakta och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer samt för slutförsäljning.

KONTAKTUPPGIFTER

CK´S Bil & Motor AB
Skogsvallsvägen 7
743 35 Uppsala

Telefon: 076 – 294 87 75

E-post: info@cksbil.se
Org.nr: 559180-1898